top of page
DSC00439.jpg

Gezondheidskwaaltjes accepteren we vaak en bestempelen we als normaal.Maar zijn deze eigenlijk wel zo 'normaal'?

Dit ging ik me steeds meer afvragen toen ik voor de zoveelste keer wegliep bij de huisarts met mijn vage klachten zonder diagnose. Buikpijn, huidklachten, allergieën, jeuk en onrust in mijn lijf, er was niets te vinden. Ik zou in ieder geval het 'Prikkelbaar Darmsyndroom' hebben, iets waarmee je leert leven...

Ik heb er lange tijd mee geleefd, totdat ik me ging verdiepen in gezonde voeding, sport en leefstijl. Zo kwam ik in aanraking met orthomoleculaire therapie en een wereld ging voor me open! Wat als de voeding die ik iedere dag eet helemaal niet zo goed is voor mijn lijf? Wat als ik mijn gezondheid positief kan beïnvloeden, 'gewoon' door het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen? 

Deze inzichten hebben mij enorm veel gebracht. Ik heb ontdekt hoe sterk ons lichaam is en hoeveel energie we eigenlijk horen te hebben! Door terug te gaan naar de basis van voedingsstoffen die we nodig hebben en door bewust te voelen en herkennen wat mijn lichaam me vertelt, voel ik me weer lekker in mijn lijf en bruis ik van energie! Mijn doel?
Een leven met LEF: Energiek en Fit!

Als jouw orthomoleculair coach kun je van mij verwachten dat:
  • je alle aandacht en betrokkenheid krijgt voor jou en je proces

  • we op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten en deze gaan behandelen voor een blijvend resultaat

  • we intensief samenwerken en ook allebei voor de volle 100% ervoor gaan

  • er altijd ruimte is voor vragen, advies of motivatie van mij

2020-07-16 21.56.51.jpg

Meet the team

2021-02-19 10.25_edited.jpg
mica_edited.jpg
bottom of page