top of page
heather-ford-8pWavjyk3Uc-unsplash.jpg

wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn doel is om jou weer in je eigen kracht te zetten. Want kracht, dat heb je! Jouw lichaam weet precies wat het nodig heeft, maar door een combinatie van een hele hoop factoren ontstaat er steeds vaker een disbalans. Ik help je graag deze disbalans te herstellen en weer vol energie te genieten van wat jij zo graag doet!

Tijdens een traject van gemiddeld drie maanden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, gaan we samen aan de slag om rust in je lichaam te krijgen en de voedingsstoffen aan te reiken die nodig zijn. Hierbij kijken we verder dan alleen voeding. Je dagelijks ritme, beweging, slaap en stress spelen namelijk ook een cruciale rol en deze zijn onlosmakelijk verbonden met hoe jij je in je lijf voelt. 

Alle bovengenoemde facetten komen, in afgestemde mate van jouw situatie, aan bod en dragen er uiteindelijk aan bij dat jij je (weer) energiek en fit gaat voelen.

Zie jij jezelf alweer helemaal stralen?

HET LEF COACHINGSTRAJECT:

 • Persoonlijke aandacht

 • Een specifiek traject afgestemd op jouw hulpvraag en situatie

 • Een intensieve samenwerking tussen ons

 • Volop ruimte voor jouw vragen

 • Een stok achter de deur om te zorgen dat jij je doelen behaalt

 • Mogelijkheid tot het uitvoeren van diverse onderzoeken
  om nog gerichter te werken aan jouw gezondheidsdoel

Na het traject:

 • Heb jij enorm veel kennis over hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft

 • Weet jij wat een enorme impact een gezonde leefstijl heeft

 • Voel je je energieker en fitter

 • Herken je snel wanneer je lichaam jou iets probeert te vertellen

 • Ben je in staat om zelf keuzes te maken die jou energiek en fit houden

Is dit wat je zoekt?

Ja, ik wil een gratis intakegesprek

Tijdsinvestering: 30 minuten

Bedankt voor je bericht!

Intakegesprek

Wat mijn klanten over mij zeggen: 

2021-10-04 15.41_edited.jpg

Jennifer, 28 jaar

Ik volg Cindy al een tijdje op Instagram en vind het leuk om te zien hoe ze bezig is met voeding en beweging. Ik had ooit al eerder gehoord over orthomoleculaire therapie, maar er nooit iets mee gedaan. Ik zou graag een gezonde(re) levensstijl willen creëren en behouden. Daarnaast had ik wat vage klachten waarvan ik dacht dat dit wel eens aan mijn voeding zou kunnen liggen. De EMB-test is heel waardevol en brengt veel inzichten in je gezondheid. Aan de hand hiervan heeft Cindy een zeer uitgebreid behandelplan voor mij geschreven met adviezen en suggesties op verschillende gebieden. Ik ben aan de slag gegaan met het aanpassen van mijn eetpatroon en dit heeft mijn visie op eten positief veranderd. Mijn klachten zijn eigenlijk allemaal zo goed als verdwenen en ik voel me energieker en fitter. Ik ben dus heel tevreden met de resultaten! Cindy is heel betrokken bij de behandeling en je kunt altijd bij haar terecht met vragen. Daarnaast is ze heel gedreven en ben ik professioneel geholpen.
Ik raad het iedereen aan! 

bottom of page